Giveaway ini akan tamat dalam masa:
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Giveaway ini akan tamat dalam masa:
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
GIVEAWAY
"ADAKAH ANDA INGIN MENGURANGKAN PARAS KOLESTEROL MERBAHAYA DALAM BADAN SECARA TRADISIONAL DENGAN PERCUMA ?"
Jom sertai giveaway ini yang akan tamat pada 31 Januari 2018 , dan 100 pemenang bertuah akan mendapat 1 botol PATI HERBAMADU bernilai RM 69 secara PERCUMA!
GIVEAWAY
"ADAKAH ANDA INGIN MENGURANGKAN PARAS KOLESTEROL MERBAHAYA DALAM BADAN SECARA TRADISIONAL DENGAN PERCUMA ?"
Jom sertai giveaway ini yang akan tamat pada 31 Januari 2018 , dan 100 pemenang bertuah akan mendapat 1 botol PATI HERBAMADU bernilai RM 69 secara PERCUMA!
SEPERTI DILIHAT DI:
SEPERTI DILIHAT DI:
Tahukah Anda?
  •   Paras kolesterol yang tinggi adalah punca kepada 2.6 juta kematian
  •   Ia adalah salah satu sebab seseorang mendapat penyakit kardiovaskular dan menjadi faktor utama penyakit kardiovaskular dan stroke! 
  •   Purata paras kolesterol meningkat di kalangan orang dewasa adalah 39% (37% lelaki, 40% wanita).
Paras kolesterol yang tinggi boleh "memusnahkan"
saluran darah dalam masa hanya beberapa bulan!
"Saya Ingin Kongsikan Dengan Seluruh Dunia"
Sangat sukar untuk saya terangkan pengalaman diserang sakit jantung. Hanya yang pernah diserang & masih hidup sahaja tahu betapa sakit waktu itu. Walau macam mana pun, saya sangat sangat bersyukur kerana masih lagi diberikan peluang untuk hidup.

Secara jujurnya, saya percaya dengan kekuatan produk tempatan walaupun tidak berapa yakin. Jadi bila kawan saya tawarkan untuk mencuba PATI HERBAMADU  beberapa hari sebelum pembedahan Bypass, saya tidak berminat. 

Bila diteliti semua bahan bahan yang digunakan, saya fikir tidak salah untuk mencuba. Saya akan dibedah walau macam mana sekali pun. Dan selang beberapa hari kemudian saya diminta untuk melakukan check up lagi sekali sebelum masuk ke dewan pembedahan.

Alhamdulillah, doktor maklumkan yang saya tidak perlu menjalani bypass. Tekanan darah jadi normal, malah kesihatan jantung bertambah baik. Satu Malaysia tahu mengenai berita ini & terima kasih saya ucapkan kepada yang mendoakan.

Pada sesiapa yang rapat dengan saya tahu saya bukan mudah nak cadangkan satu satu produk kepada orang lain. Saya sangat berhati hati dan teliti sebelum saya yakin untuk katakan - Clear Herbs telah memenangi hati dan jantung saya!
 
Dato' Hj Malek Noor
Legenda Ahli Bina Badan Malaysia
Jadi bagaimana? Jangan risau..
Dengan Hanya Satu Sudu Dua Kali Sehari
Jantung Sihat
Setiap bahan di dalam sebotol Pati Herbamadu dicipta untuk menambah baik sistem peredaran darah pada jantung anda.
Mengurangkan Keradangan
Keradangan boleh mengakibatkan kerosakan sekunder kepada bahagian yang telah cedera. Pati Herbamadu boleh mengurangkan risiko tersebut. 
Detoksifikasi Tubuh Badan
Detoks secara tetap membantu menguatkan fungsi sistem imunisasi dan melawan penyakit.
Mengelakkan Darah Beku
Darah beku boleh berlaku pada mana mana bahagian tubuh anda. Dengan mengurangkan risiko darah beku, ia akan mengurangkan risiko serangan jantung.
Jimat Masa
Daripada membazir masa menghasilkan jus kolesterol sendiri terutama kepada yang bekerja atau melancong, nikmati PATI HERBAMADU dengan mudah!
Melindungi Sel
Kita boleh lihat makanan yang kita pilih untuk dimakan boleh memberi kesan bukan saja hari ini, malah untuk tahun yang akan datang.
100 Unit Pati Herbamadu akan diberikan secara percuma kepada anda!
© 2017 Clearherbs Sdn Bhd (1151843-K). All rights reserved.